Turturduvorna i Thailand…

…solar och dricker paraplydrinkar

Koh Phangan forts…

Hahaha loggade precis in pa bloggen och upptacker att det star Turturduvorna i Thailand……Maste vara sa att Fredrik glomde logga ut igar sa vi gissar pa att det antingen ar Jenny&Per eller Anna&Robban som lagt till det. Det ar namligen varat smeknamn har nere =)

Igar hade vi en riktigt mysig kvall. Vi tog en eftermiddagspromenad pa stranden och inforskaffade lite kall dricka som vi sedfan fortarde pa varan terass med lite musik och kortspel. Darefter bar det ivag till en reasturang en bit bort pa stranden. Sedan avslutade vi kvallen med en Caipirinha pa en av de mysigaste barer som vi har sett, hangmattor och madrasser overallt. Vi kom tillbaks hotellet strax efter midnatt och sedan tog det inte lang tid innan regnet oste ner, darefter sa askade det och blixtrade hela natten. Dessvarre hade det daliga vadret inte forsvunnit nar vi vaknade sa vi stressade inte upp efter att vi hade vaknat, precis som det ska vara. Dagen som varit har spenderats vid poolen med en varsin bok.

Nu sitter vi och spanar vidare pa planerna for varan fortsatta semester. Jenny. Per och barnen + Anna, Robban och barnen kommer att aka vidare till Koh Samui den 13 mars men vi funderar pa att stanna kvar pa Koh Phangan ett tag till eftersom det ar sa fint, lugnt och skont har innan vi drar vidare till Koh Samui. Vi haller pa att kollar pa lite tankbara hotelll pa vastra sidan (vi bor pa ostra sidan just nu) vi har fatt tips om ett bra hotell (Salad beach resort) av Fredriks foraldrar sa det lutar nog at att det blir dit vi aker pa lordag.

Ikvall blir det middag igen med hela ganget sa det borjar bli hog tid att hoppa in i duschen =)

11 mars, 2010 - Posted by | Uncategorized

3 kommentarer »

  1. Kul med snabb updatering på sidan vi har haft fint vårväder även idag inte helt fel. Sitter på jobbet och ska snart få gå hem idag blir det spagetti carbonara och lite rött tror jag. Betalade handp. på våran resa det är bara ca 29 veckor kvar. Idag är vi hästfria nu har vi bara 6 pass kvar. Kram till turtur duvorna från oss.

    Kommentar av Pia Sedig | 11 mars, 2010 | Svara

  2. Hej på er!

    Va härligt ni verkar ha det! Själv är det bra med oss, jag har snart jobbat en hel vecka. Trivs bra så det känns skönt.
    Fortsätt att njuta i solen och drick några drinkar för oss också.
    Kram från fam Tärnfors med Melvin i spetsen.

    Kommentar av Syster | 11 mars, 2010 | Svara

  3. Ni verkar ha det underbart och vi är väldigt avis… halkar omkring på isiga gator med en hund i trotsåldern och det är inte lika underbart. 🙂 Sola för oss blekfisar också! 😉
    Kram

    Kommentar av Roffe med familj | 13 mars, 2010 | Svara


Lämna en kommentar