Turturduvorna i Thailand…

…solar och dricker paraplydrinkar

Pa vag till arlanda

Sådär nu sitter vi äntligen i bilen på väg till arlanda, lika tråkigt varje gång man åker dit ;-). Det blev en flaska champagne och lite snittar med Sandras föräldrar innan vi åkte hemifrån. Sen bar det av till Fredriks föräldrar för att säga hej då. Vi hade bakat bröd till dem som vi gav, väldigt uppskattat! Vi är ju bara för gulliga…

Nu är det ganska exakt tre timmar kvar innan planet går….vi har en jobbig natt framför oss men det är smällar man får ta. Vi kommer iaf att landa i Bangkok imorgon bitti  svensk tid, 14.30 thailändsk tid. Sen blir det till att tillbringa första natten i Bangkok och sedan flyger vi vidare till Koh Samui 06.00 lokal tid. Därefter tar vi båten vidare till Koh Phangan vid åtta snåret där vi bokat samma hotell som Fredriks syser med familj. Det ska bli så grymt kul att se deras miner när vi ringer på dörren och säger rooom service och så står vi där med en flarra bubbel, svensk välling och rosévin (det får man ju faktiskt dricka nu när vi ska till värmen)…..

Nej nu börjar vi närma oss arlanda så nu väntar incheckning, liten titt i taxfreen och sedan en liten middag och lite vin såklart.

Vi uppdaterar bloggen när vi har möjlighet. Ha en trevlig fredagskväll!

5 mars, 2010 - Posted by | Uncategorized

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar