Turturduvorna i Thailand…

…solar och dricker paraplydrinkar

Framme i Bangkok…

Halla… Nu har vi antligen kommit fram till Bangkok och checkat in pa ett hotell har for att sova over natten. Resan gick kanon och vi sov i stort sett hela vagen. Ikvall har vi varit och atit en god middag och sjalvklart relaxat med lite chang eftersom de inte finns nagot annat har och dricka typ. Nu sitter vi och vantar pa var massage som vi ska fa kl 22.00. 1 timme thaimassage var de ska bli riktigt skont efter resan. Imorgon aker vi vidare till Koh samui, flyget gar kl 06.00 sa det blir en tidig morgon for oss. Men det ska bli roligt och overaska Fredriks syster med fam.

Ha det sa bra dar hemma i kylan… =o)

6 mars, 2010 - Posted by | Uncategorized

1 kommentar »

  1. Hej på er som får vara i värmen. Det verkar som om ni har det bra hur gick det med att överasska syrran vad gjorde ni?
    Är maten god? Det är väl lite skillnad på solen så ta det lungt med den. Hur länge ska ni vara kvar på samma ställe? Vi har det bra med all snö behöver inte vara orolig för att den ska försvinna men vi har iallafall lite plusgrader på dagen ikväll ska vi ta oss ann grisjäveln igen får se hur det går. Ha det bra kram mamma

    Kommentar av Pia Sedig | 8 mars, 2010 | Svara


Lämna en kommentar